Cotatii Online

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa completati cu atentie formularul de mai jos, cu date reale si corecte, apasati apoi butonul “Submit” si in cel mai scurt timp veti fi contactat de unul din reprezentantii departamentului nostru comercial pentru a stabili toate detaliile necesare intocmirii unei oferte.

Nume :
Firma :
Email :
Telefon :
Locul incarcarii :
Locul descarcarii :
Tip Marfa :
Volum :
Data incarcarii :
Data descarcare :
Greutate :
Modalitate de plata :
Alte detalii :
   

Servicii de transport

Efectuam transporturi rapide/expres cu autoutilitatre de 1.5 tone cu livrare la orice destinatie din Europa cu timp minim de tranzit. TRANSCOM DANMAR ofera solutii de transport rutier si servicii de grupaje si incarcari partiale de marfuri generale cu camioane de diferite capacitate de la autoutilitare cu greutatea utila de 1.5 t cu temperature controlata. Aceste servicii de transport la camion complet, express, incarcari partiale sau grupaje functioneaza atat la exportul din tara cat si la import in Romania.

Destinatii de transport

TRANSCOM DANMAR efectueaza transport international si intern de marfa generala pe intreg teritoriul Europei atat in spatiul intracomunitar cat si in spatiul extracomunitar. Organizam transport de marfa in regim grupaj sau la camion complet din Romania catre orice destinatie din Europa cum ar fi Portugalia, Spania, Franta, Anglia, Belgia, Olanda, Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Italia, Elvetia, Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Slovenia si retur.